ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان، یکی از درمان‌های دندانپزشکی مورد علاقه مراجعان کلینیک دندانپزشکی اکسیر است، به لطف توسعه فناوری در سال‌های اخیر روند کاشت دندان نیز دچار تغییراتی شده است که باعث راحتی و کاهش دوره نقاهت برای بیماران می شود. کلینیک دندانپزشکی اکسیر با استفاده از بروزترین تجهیزات و روش های دندانپزشکی کاشت دندان را انجام می دهد. اگر مایل به انجام ایمپلنت دندان در تهران هستید ما یک تجربه بی نظیر از تجربه و تکنولوژی را ارائه می دهیم که تضمین کننده موفقیت کاشت دندان شما است.

دندان‌های ما که جزء لاینفک بدن و مهم‌ترین ابزار سیستم گوارش ما هستند، دائماً در اثر تأثیرات غذاها و نوشیدنی‌های مضری که در زندگی روزمره مصرف می‌کنیم و باکتری‌هایی که به وجود می‌آیند آسیب می‌بینند، زیرا نمی‌توانیم به طور منظم مسواک بزنیم. وقتی بیماری‌های لثه به این موارد اضافه می‌شود، می‌توانیم روند دشواری را با دندان‌های از دست رفته و درمان‌های نادرست پشت سر بگذاریم.

کاشت ایمپلنت دندان چگونه و در چند مرحله انجام می‌شود؟

کاشت ایمپلنت دندان چگونه و در چند مرحله انجام می‌شود؟

عوامل مهمی مانند ساختار دندان و ساختار فک شما بر روند جراحی و روند بهبودی پس از آن تأثیر می‌گذارد. برای انجام این عمل ابتدا باید ساختار فک مناسبی داشته باشید. این درمان را می‌توان برای یک دندان یا همه دندان‌های شما انجام داد؛ بنابراین در گام اول باید با پزشک خود تصمیم بگیرید که اولویت شما چیست. سپس، پزشک شما با انجام یک مطالعه پیچیده در مورد لثه، استخوان فک و ریشه دندان تصمیم می‌گیرد که چقدر برای عمل مناسب هستید. پس از آن، در مورد خطرات به شما هشدار داده می‌شود. اگر هم شما و هم پزشک و تیمتان موافق باشید، روند درمان شروع می‌شود.

درمان ایمپلنت فرایند قرار دادن پیچ‌هایی از جنس تیتانیوم است که به اندازه دندان‌های دائمی مستحکم و واقعی هستند.

ریشه‌های دندان‌های آسیب دیده کشیده شده و با ایمپلنت دندان جایگزین می‌شوند. این عمل با کمک بی‌حسی انجام می‌شود. مرحله کاشت ایمپلنت دندان در استخوان فک مهم‌ترین، مرحله جراحی است این ایمپلنت‌ها درست مانند ریشه‌های واقعی، باید با بدن ما سازگار شود و مشکلی ایجاد نکند. پس از قراردادن ایمپلنت، وارد فرایند بهبودی می‌شویم.

. این فرایند بسته به بیمار متفاوت است و به طور متوسط ​​60 تا 120 روز طول می‌کشد. از آنجایی که درمان در دندان‌های قدامی ممکن است باعث ایجاد مشکلات زیبایی شود، می‌توانید از دندان‌های موقت در این فرایند استفاده کنید. بعد از اینکه همه چیز به خوبی پیش رفت و ایمپلنت‌های شما کاملاً سازگار شدند، مرحله دوم یعنی فرایند کاشت شروع می‌شود. دندان‌های مصنوعی که از نظر رنگ و اندازه مشابه دندان‌های شما هستند، با توجه به اندازه دهان شما آماده می‌شوند و روی ایمپلنت‌های شما قرار می‌گیرند.

خطرات و مزایا ایمپلنت دندان

خطرات و مزایا ایمپلنت دندان

مانند هر عمل جراحی، برخی از عوارض جانبی ممکن است رخ دهد. استراحت در خانه پس از کاشت ایمپلنت دندان یک گزینه مهم برای درمان شما است. ممکن است لازم باشد برای مدتی به آنچه می‌خورید و می‌نوشید توجه کنید. بسیار مهم است که از مواد مضر مانند سیگار استفاده نکنید. ممکن است درد و تورم در لثه‌های خود را تجربه کنید. اگرچه نادر است، اما گاهی اوقات می‌تواند باعث تورم صورت شود.

در صورت خونریزی شدید یا تورم مداوم، باید به پزشک خود اطلاع دهید. درد شما که با مسکن به حداقل می‌رسد به زودی پایان می‌یابد. اگر بخیه‌های شما نیفتند، می‌توانید برای برداشتن آن به پزشکتان مراجعه کنید جدا از این موارد، به ندرت بدن شما ممکن است ایمپلنت دندان را نپذیرد. در چنین مواردی درمان لازم مجدداً توسط پزشک انجام می‌شود.

مهم‌ترین مزیت قطعاً ماندگاری آن است. شما یک دندان خواهید داشت که به اندازه دندان خودتان استحکام دارد. البته نباید فراموش کنید که حداقل به اندازه دندان واقعی شما نیاز به مراقبت دارد. بهداشت دهان و دندان شما که با معاینات سالم و منظم انجام می‌دهید به شما کمک می‌کند که با دندان‌های جدید خود عادت کنید و هیچ مانعی بین شما و لبخند زیبا وجود نخواهد داشت.

قیمت ایمپلنت دندان

قیمت ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان که یک روش درمانی بسیار پرهزینه است، از این نظر گزینه قابل تأملی است. هزینه‌های پزشک ممکن است بسته به تجربه برند ایمپلنت و هزینه‌های بالینی متفاوت باشد. کلینیک دندانپزشکی اکسیر در این تصمیم مهم با کادر متخصص خود با مقرون‌به‌صرفه‌ترین گزینه‌های قیمتی برای شما همراه شماست.

شما می‌توانید با ایمپلنت دندان بر همه مشکلات بی دندانی غلبه کنید و می‌توانید با کلینیک دندانپزشکی اکسیر در این روند دشوار راه را آغاز کنید.

آیا می‌توان فقط یک دندان از دست رفته را ایمپلنت دندان کرد؟

ایمپلنت‌های دندانی؛ ایده‌آل‌ترین روش درمانی است که می‌توانید برای بازیابی دندان از دست رفته خود انتخاب کنید. ایمپلنت‌ها نیروهای جویدن را مستقیماً به استخوان فک انتقال می دهند.

چه یک دندان از دست رفته در ناحیه قدامی تحتانی باشد یا چند دندان در ناحیه مولر خلفی فوقانی، هرکسی که سلامت عمومی خوبی داشته باشد، استخوان فک کافی داشته باشد (پیوند را انجام دهد) و هیچ بیماری لثه‌ای وجود ندارد، می‌تواند ایمپلنت دندان داشته باشد.

آیا می‌توان دو دندان را در کنار هم روی یک ایمپلنت دندان ساخت؟

بریج‌های ایمپلنت دندان باید دارای تکیه‌گاه در دو انتهای پل باشند. در مواردی که دو دندان مجاور از دست رفته باشد باید برای هر دندان ایمپلنت گذاشته شود. اما اگر تعداد دندان‌های از دست رفته سه یا چهار باشد، می‌توان یک پل بین دو ایمپلنت ایجاد کرد.

برخی از این شرایط برگشت پذیر هستند و ایمپلنت‌های دندانی پس از درمان مناسب به گزینه‌ای برای این بیماران تبدیل خواهند شد. ما به بیماران خود کمک می‌کنیم تا به ترتیب به مراقبت‌های پزشکی دسترسی پیدا کنند.

8594398549358
ایمپلنت دندان 12

آیا می‌توان ایمپلنت را بلافاصله پس از کشیدن دندان اعمال کرد؟

انجام ایمپلنت دندان بلافاصله پس از کشیدن دندان را «ایمپلنت فوری» می‌گویند. امکان کاشت ایمپلنت بلافاصله پس از کشیدن دندان وجود دارد و در شرایط خاصی می‌توان آن را انجام داد. در صورت وجود بافت‌های عفونی در جای خالی  دندان، انجام فوری ایمپلنت مناسب نیست.

آیا درمان ایمپلنت برای بیمارانی که از پروتز متحرک (کام) استفاده می‌کنند، قابل انجام است؟

حتی بیمارانی که دهان‌های کاملاً بی‌دندان دارند می‌توانند در صورت داشتن استخوان کافی یا با ایمپلنت‌هایی که باید پس از فرایند استخوان‌سازی ساخته شوند، مستقیماً از شر دندان مصنوعی متحرک خلاص شوند. استفاده از پروتز متحرک مخصوصاً در فک پایین برای بیمار بسیار دشوار است، زیرا حرکت مداوم زبان، گونه و لب در خارج، هنگام صحبت و غذا خوردن، دردسرهای زیادی را برای بیمار ایجاد می‌کند. مشکلات مربوط به پروتز که با حرکات زبان، لب، گونه و جویدن در فک پایین قابل‌رفع نیست و اغلب ضربه می‌زند، با کاشت ایمپلنت دندان قابل‌رفع است.

علاوه بر این، مشکلاتی مانند حالت تهوع ناشی از طرحی که کام را می‌بندد، که برای اطمینان از ثابت ماندن پروتز ساخته شده است، از بین می‌رود. در این صورت می‌توان پروتزهای ثابت یا متحرک با تکیه‌گاه ایمپلنت ساخت. در هر دو نوع پروتز، شکایت حرکت و حالت تهوع از بین می‌رود.

کاشت ایمپلنت در چه کسانی خطرناک است؟

  1. دیابت (دیابت) و بیماری‌های مزمن قلبی عروقی مؤثر بر بهبودی
  2. بیماران زیر 18 سال با رشد ناقص استخوان
  3. زنان حامله
  4. پرتودرمانی در ناحیه سروگردن
  5. افراد مبتلا به بیماری‌های بافت همبند، هموفیلی و نقص قابل توجه سیستم ایمنی
  6. افرادی که از کورتیکواستروئیدها یا داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی استفاده می‌کنند

استفاده از ایمپلنت در این بیماران خطرناک است و ممکن است منجر به شکست شود. با این حال، بسته به درجه و شدت بیماری، کاشت ایمپلنت ممکن است امکان پذیر باشد. تصمیم نهایی در این مورد پس از نظر پزشک ناظر بیماری‌ها با دندانپزشک است.

درمان ایمپلنت بدون درز (بدون فلپ) چیست؟

کاشت بدون برش لثه و بدون بخیه را جراحی ایمپلنت دندان بدون فلپ می‌نامند. هر بیمار برای این روش مناسب نیست. پزشک شما در پایان اولین معاینه در مورد این موضوع تصمیم گیری خواهد کرد.

آیا در طول عمل ایمپلنت احساس درد وجود دارد؟ آیا بعد از کاشت باعث درد می‌شود؟

قبل از عمل معمولاً به بیمار بی حسی موضعی و در برخی موارد بیهوشی عمومی انجام می‌شود. با اثر بی‌حسی، بیمار در حین عمل جراحی احساس درد و دردی نمی‌کند. در بیمارانی که تحت بی حسی موضعی قرار می‌گیرند، درد خفیف ممکن است در طول روز پس از، از بین رفتن اثر بی حسی ایجاد شود. این دردها طبیعی تلقی می‌شوند. پس از عمل، این وضعیت با استفاده مسکن‌های توصیه شده توسط دندانپزشک از بین می‌رود. دردهای خفیفی که در طول دوره بهبودی ایمپلنت دندان ایجاد می‌شوند، با دردهایی که در کشیدن دندان ایجاد می‌شوند، تفاوتی ندارند.

آیا می‌توانم پس از انجام ایمپلنت توموگرافی (CT) یا MRI سایه سر و گردن انجام دهم؟

آیا می‌توانم پس از انجام ایمپلنت توموگرافی (CT) یا MRI سایه سر و گردن انجام دهم؟

انجام MR یا توموگرافی بعد از کاشت ایمپلنت هیچ ضرری ندارد.

آیا پوکی استخوان در بدن به این معنی است که در استخوان فک نیز پوکی استخوان وجود دارد؟

حتی اگر میزان پوکی استخوان در بدن زیاد باشد، ممکن است استخوان بسیار خوبی در دهان وجود داشته باشد یا حجم استخوان در دهان ناکافی باشد حتی اگر استخوان بسیار خوبی در بدن وجود داشته باشد.

آیا پس از کاشت ایمپلنت، تا زمانی که دندان مصنوعی من ساخته شود، بی دندان خواهم بود؟

بی دندانی بعد از کاشت ایمپلنت یکی از مهم‌ترین ترس‌های بیماران است. هدف ما دندانپزشکان این است که در این مدت بیماران خود را بدون دندان راهی خانه نکنیم. در این دوره پروتزهای موقت به کمک ما می‌آیند. در طول دوره نقاهت پس از عمل، می‌توانید از پروتز متحرک موقت یا پروتز ثابت مطابق روش اعمال شده استفاده کنید.

وقتی بافت استخوانی کافی در ناحیه کاشت وجود ندارد، چه کاری می‌توان انجام داد؟ چگونه بفهمیم که آیا استخوان پشتیبان کافی برای درمان ایمپلنت وجود دارد؟

تعیین اینکه آیا بیمار ضخامت استخوان کافی برای اعمال ایمپلنت دندان دارد یا خیر را می‌توان با معاینه بالینی و توموگرافی فک و دندان سه بعدی تعیین کرد. در بیمارانی که بافت استخوانی کافی ندارند، با پیوند استخوان می‌توان بر این مشکل غلبه کرد. برای این روش، لیفت سینوس، پیوند بلوک و تشکیل استخوان افقی و عمودی در فک پایین را می‌توان در ناحیه خلفی فوقانی انجام داد.

مقالات ایمپلنت دندان